Ликът на популярния американски актьор Ал Пачино лъсна върху десетината

...
 Ликът на популярния американски актьор Ал Пачино лъсна върху десетината
Коментари Харесай

Мафията краси „тухлите” кокаин с Ал Пачино

 Ликът на известния американски артист Ал Пачино лъсна върху десетината „ тухли ” кокаин, които антимафиотите в Палермо конфискуваха от клан на „ коза ностра ”. По съответно става дума за героя на холивудския ас от кино лентата „ Белязаният ” Тони Монтана – кубинския емигрант, който преди време изкачва всички стъпала на гангстерската кариера в Америка и надява короната на неин кокаинов крал. Пратката на обща пазарна стойност на дребно към 1,5 млн. евро била предопределена за клиенти в баровските квартали на административния център на Сицилия.
„ Тухлите ” с висопресования бял прашец били открити при рутинна инспекция на дошъл в пристанището на Палермо с транспортен съд от Неапол фургон за транспорт на коне. В него обаче имало единствено едно пони, а не нормалните яки жребци и на антимафиотите им замирисало на спекулация. Изнюхало я обаче сигурно тяхното дресирано да открива опиат куче, което откакто се поразходило към понито, завирило зурла по посока на покрива на фургона. След това на хората на реда не им останало нищо друго с изключение на да разковат „ двойния таван ” и да опишат подредените там пакети с лика на Ал Пачино – Тони Монтана, размахващ в ръцете си ветрила от долари.

Малко по-късно антимафиотите щракна белезниците към китките на 39 годишен италианец от близкия до Палермо град Багериа, който трябвало да пребере от пристанището фургона с понито. Оказало се, че мъжът бил някогашен прочут на полицията и към този момент бил осъждан за съучастничество в афери на проведената престъпност в Сицилия.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР